Caixes per enviaments aeris

Caixes per enviaments aeris

Caixes per enviaments aeris. Solucions personalitzades d’embalatges industrials de fusta i cartró per a transport i emmagatzematge. Embalatges Aranda.

Són una part important de la cadena de subministrament de qualsevol empresa, ja que permeten als fabricants i als distribuïdors enviar els seus productes d’una manera segura i eficient. Aquestes caixes es dissenyen específicament per a alçades d’enviament aeri, cosa que significa que estan dissenyades per a suportar els elements, com la pressió i la humitat, que es troben als avions.

Són generalment d’un material dur, com ara el cartró corrugat, que és resistent a la pressió i la humitat, i oftalmologia estanc. Aquest material els fa especialment adients per a l’enviament aeri perquè els productes hi queden ben protegits. Moltes de les caixes també tenen un vernís resistent a l’aigua per ajudar a protegir els productes de la humitat.

Les caixes per a enviaments aeris també poden ser personalitzades amb els logotips i els colors de l’empresa. Aquesta personalització ajuda a promoure els productes i les marques més eficaçment, ja que les caixes es veuran quan s’envien els productes. A més, la personalització també pot servir per a identificar l’origen de l’enviament i el destinatari.

Embalajes industriales en madera

Quan es compren caixes per a enviaments aeris, és important considerar el pes, la mida i el nombre de productes que s’han de transportar. Les caixes han de ser suficientment grans per a contenir els productes que s’han d’enviar, però no massa grans, ja que això suposaria pagar més en els costos d’enviament. Per ajudar a determinar la mida adequada de la caixa, la majoria dels fabricants ofereixen una calculadora de pes que es pot utilitzar per a determinar el pes de la caixa i els seus productes.

També han de ser etiquetades i embalades adequadament per a assegurar que arribin al destinatari sense problemes. La majoria dels fabricants ofereixen etiquetes i embalatges especials per a aquest propòsit. Les etiquetes han de ser clares i les instruccions d’embalatge han de ser precises per a garantir que els productes arribin en bones condicions.

En general, les caixes per a enviaments aeris són una part important de la cadena de subministrament de qualsevol empresa. Ofereixen una forma segura i eficient per a enviar productes, i estan dissenyats per a suportar els elements que s’encontren en un avió. A més, les caixes es poden personalitzar amb els logotips i els colors de l’empresa, i s’han de etiquetar i embalar adequadament per a assegurar que arribin al destinatari sense problemes.

Caixes plegables de fusta

Plataformes reforçades de fusta

Gàbies per enviaments terrestres

Gàbies per enviaments marítims

Gàbies per enviaments aeris

Trasteros Pinilla de los Moros Burgos