Caixes per enviaments especials

Caixes per enviaments especials

Caixes per enviaments especials. Solucions personalitzades d’embalatges industrials de fusta i cartró per a transport i emmagatzematge. Embalatges Aranda.

Són una part integral de la cadena logística per a l’enviament de mercaderies. Aquestes caixes es dissenyen per al transport de mercaderies que requereixen un nivell de protecció addicional durant el transport. El disseny de les caixes per a enviaments especials està especialment preparat per protegir el contingut dels embalatges en els àmbits més difícils.

Són una forma segura i fiable d’emmagatzemar i transportar productes delicats. Són caixes de múltiples capes, fetes de materials resistents, com l’alumini, que ofereixen una protecció excepcional i meticulosa davant la manipulació i el transport. Les caixes per a enviaments especials també estan dissenyades per a resistir les condicions atmosfèriques i els canvis en la temperatura, per la qual cosa són ideals per a les mercaderies que es transporten a través de les fronteres.

Les caixes per a enviaments especials ofereixen una protecció addicional en comparació amb les caixes estàndard. Les caixes especials estan dissenyades per a la seguretat, la seguretat i la protecció. Les caixes estan equipades amb accessoris segurs, com ara cintes, cremallerues, clips i etiquetes, i són especialment dissenyades per a contenir productes delicats sense problemes.

Embalajes industriales en madera

Són ideals per a productes delicats, com ara joies, obres d’art i altres productes especials. Aquestes caixes es dissenyen per a protegir els productes de les ratllades, les arrugues i els dany ambientals, com les plagues i la humitat. Les caixes especials també estan preparades per al transport segur i eficient de productes líquids, com ara líquids inflamables, líquids corrosius i substàncies químiques.

També són ideals per a l’emmagatzematge de productes periòdics. Les caixes especials ofereixen un espai segur i específic per a l’emmagatzematge de mercaderies periòdiques, ja que els productes es poden protegir i mantenir a la temperatura correcta.

Són ideals per al transport de productes alimentaris. Les caixes especials ofereixen una protecció addicional per als productes alimentaris i són adequades per al transport de productes alimentaris a través de fronteres. Aquestes caixes estan dissenyades específicament per a resistir l’humitat i les variacions de temperatura, el que significa que els productes alimentaris estaran segurs durant el transport.

Són ideals per a una gran varietat de productes i són una part invaluable de la cadena de subministrament. Aquestes caixes permeten als empresaris enviar les seves mercaderies a destinacions arreu del món de manera segura i eficient. Les caixes especials estan dissenyades per a resistir les condicions més difícils, oferint una protecció addicional al contingut durant el transport.

Plataformes reforçades de fusta

Gàbies per enviaments terrestres

Gàbies per enviaments marítims

Gàbies per enviaments aeris

Caixes per enviaments aeris

Trasteros Pinilla de los Barruecos Burgos