Gàbies per enviaments aeris

Gàbies per enviaments aeris

Gàbies per enviaments aeris. Solucions personalitzades d’embalatges industrials de fusta i cartró per a transport i emmagatzematge. Embalatges Aranda.

Són una forma popular de transportar productes i mercaderies de manera segura i eficient. Estan dissenyats específicament per emmagatzemar i transportar materials delicats, com a productes alimentaris, productes farmacèutics, maquinària i components electrònics. Estan fabricats amb materials lleugers i resistents, com ara alumini, fibra de carboni i fibra de vidre. Aquesta combinació de materials ofereix als gàbies una resistència excel·lent i una durabilitat suficient per suportar els rigors del transport.

Les empreses de transport aeri solen oferir gàbies específicament dissenyades per a ús en avions. Aquestes gàbies estan dissenyades per satisfer les normes de seguretat i les normes de seguretat ambiental establertes per l’Organització Internacional de l’Aviació Civil (OACI). Els dissenys estan específicament dissenyats per satisfer l’estàndard de seguretat de l’OACI, que és el més alt en el sector de l’aviació. A més, els gàbies per enviaments aeris estan fabricats per complir amb els estàndards de qualitat de la indústria aeronàutica.

Són una forma útil de transportar mercaderies de manera segura i eficient. Estan dissenyats per a ser resistents i durables i estan fabricats amb materials lleugers i resistents. A més, estan fabricats segons els estàndards de seguretat i qualitat establerts per l’Organització Internacional de l’Aviació Civil.

Embalajes industriales en madera

Són fàcils d’utilitzar i molt segurs. Els materials són resistents a la corrosió, a la intempèrie i als impactes, cosa que els fa una excel·lent opció per al transport de mercaderies. A més, els gàbies estan dissenyats específicament per a ser resistents als impactes i per a suportar les vibracions dels avions.

Estan disponibles en una gran varietat de mides i dissenys. Els dissenys específics depenen de la mercaderia que es vol transportar, així com dels requisits de seguretat establerts per l’Organització Internacional de l’Aviació Civil. A més, els gàbies estan fabricats amb components de qualitat que asseguren que els enviaments es realitzin de manera segura i eficient.

Els gàbies per enviaments aeris són una forma segura i eficient de transportar productes i mercaderies. Estan dissenyats per resistir els rigors del transport i estan fabricats amb materials lleugers i resistents. A més, estan fabricats segons els estàndards establerts per l’Organització Internacional de l’Aviació Civil.

Fabricació d’embalatges de fustes

Caixes plegables de fusta

Plataformes reforçades de fusta

Gàbies per enviaments terrestres

Gàbies per enviaments marítims

Trasteros Pinilla Trasmonte Burgos