Gàbies per enviaments marítims

Gàbies per enviaments marítims

Gàbies per enviaments marítims. Solucions personalitzades d’embalatges industrials de fusta i cartró per a transport i emmagatzematge. Embalatges Aranda.

Són una forma segura i eficaç d’empaquetar i lliurar mercaderies per enviaments marítims. La seva aplicació més comuna és el transport de productes pesats, voluminosos i difícils de moure. Són càmeres de formigó armat, blindades i acostumen a ser dotades de dispositius de seguretat com ara barrets, rànquings, rajoles i altres dispositius de seguretat. Les gàbies són la solució perfecta per transportar mercaderies en grans volums, com per exemple, maquinària pesada, equips de construcció, equips de fàbrica, etc.

Les gàbies són fabricades amb materials resistents i robustos, com ara formigó armat i altres materials resistents a la corrosió. Són dissenyades per resistir els elements naturals durant els viatges marítims, com ara les ones, els temporals, les tempestes i la salinitat. A més, moltes gàbies són dissenyades per resistir els efectes dels incendis marítims.

Poden ser fabricades de diferents mides i formes, i també són disponibles en versions personalitzades. Això significa que es poden dissenyar gàbies específiques per encaixar les necessitats i les preferències del client. Les gàbies per enviaments marítims també estan dissenyades per resistir els efectes de la intempèrie i dels elements naturals durant els viatges, així com per resistir la pressió de l’aigua de mar.

Embalajes industriales en madera

També són una opció econòmica per al transport de mercaderies. Són més lleugeres que els contenidors de ferro, el que significa que es poden carregar més mercaderies en menys temps. A més, els costos d’enviament són generalment més baixos per les gàbies, ja que es requereix menys maniobres i material per carregar els contenidors.

També són una forma segura de transportar mercaderies. Són resistents als efectes de la intempèrie, com la pluja, el vent, el sol i la salinitat. A més, els dispositius de seguretat com ara les barres, els rànquings i les rajoles fan que sigui molt més difícil que els elements externs puguin accedir a la càmara.

Són una de les millors opcions per al transport de mercaderies. Són resistents, lleugeres i econòmiques i estan dissenyades per satisfer les necessitats dels clients. Si es necessita transportar mercaderies en grans volums, les gàbies per enviaments marítims són la solució perfecta.

El valor de un buen Packaging

Fabricació d’embalatges de fustes

Caixes plegables de fusta

Plataformes reforçades de fusta

Gàbies per enviaments terrestres

Trasteros Población de Valdivielso Burgos